Noár. b.zmeg, annyira kellemetlen a pali – Krúbi nekiment Noárnak, aki most alaposan felkérdezteKrúbi egyik új számában, a Mini Krúbiban van egy olyan sorpár, ami valószínűleg nem esett túl jól Noárnak  aki jómaga is próbálkozott már rappeléssel – írja a 444.

Aztán a múlt héten Krúbi a Telexnek is elmondta, mennyire kellemetlennek tartja Noárt:

Nem fogok neveket mondani, hogy hányszor volt olyan, amikor zenésztársaimat hívták tüntetésekre meg mindenféle ilyen civil szervezetes rendezvényekre fellépni, és azért mondták, hogy nem megyek, mert ott a Noár. bazmeg, ez megy, mert annyira kellemetlen a pali.

Majd azt mondta, egyébként akkor se menne el tüntetésre fellépni, ha nem lenne ott Noár.

Az említett sor így hangzik:

„Még eljár a tüntikre, hogy sípoljon, dobáljon / Túlteszi magát azon, hogy cringe-el a Noáron.”

Noár nem rapben, hanem az oldalán reagált a cringezésre. Bár tiszteletben tartja Krúbi véleményét, de azért rákédezett, mit kellene másképpen csinálnia:

Néha mi is behúzzuk a kéziféket, mert tanácstalanok vagyunk, hogy merre és hogyan tovább, de akkor most hozzád fordulok. Szerinted hogy kellene? Hogy nem lesz cringe? Te hogy szerveznéd meg? Hogy csinálnád?

Majd amiatt is felkérdezte, miért nem vesz részt tüntetéseken.

A hallgatóid, követőid felé szerinted nem eredményesebb egy aktív jelenlétet kommunikálni a közügyekben?

Forrás: 444

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Krúbi, Noár... Atyavilág... Az biztos, hogy nem sportolók, nem is főzőcskézők... de akkor KIK ? Egyik beszól a másiknak, aztán vezércikk lesz- lehet belőle. Mindegy is, részemre. Ahogy eddig is megvoltam a ismertségük nélkül, a jövőben is meg leszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.