Az albán származású Delhusa Gjon énekes mindig is büszke volt hihetetlenül összetartó családjára, amelynek volt felesége is szerves része.

"Gjoni mama" – ezért hívták így az ismerősei Delhusa Gjont

Gjoni mama imádja a családját. Forrás: Facebook

Évente többször is összejön a családjuk, bár a zenész három fia közül kettő is külföldön él.

„Philipp, a legnagyobb fiam Svájcban dolgozik, de rendszeresen hazalátogat, a legkisebb, Flavio pedig Amszterdamban él, de őt is sűrűn látom. Maximilien, azaz Macó, a középső fiam itt van a közelemben, vele naponta többször is beszélünk, de a testvéreivel is nagyon szorosan tartjuk a kapcsolatot. Rendszeresen telefonálunk, valamint időről időre összejövünk mindannyian”

– mesélte Delhusa a Blikknek.

Idén karácsonykor találkozott először a család Macó új párjával és annak két kislányával. A fiatalember felesége nem sokkal a kislányuk, Zoé születése után hunyt el három éve.

Macó újra boldog, nagyon örült mindenki, hogy megismerhettük az új párját és a két, tündéri kislányát. Nem kérdés nálunk, hogy mindenkit szeretettel látunk, és mindenki elfogad mindenkit. Furcsa, színes és összetartó család vagyunk, és ez olyannyira működik, hogy a volt feleségem sem maradhat ki a családi összejövetelekből. Sosem volt ebből probléma, hiszen ő a fiaim anyja, aki ráadásul rengeteget van Macó kislányával, a kis Zoéval is. Sőt, Fannival is megszerették egymást, nagyon jóban vannak, fura módon valahogy a sajátjaként fogadta el Fannit. 

Apuék négyen voltak testvérek, apu volt a legidősebb, akit egyfajta „donként” tisztelt és szeretett mindenki a családban. Amikor mi, unokatestvérek felnőttünk, és az apáink már elmentek, ez a poszt valahogy rám szállt, így én lettem az az összetartó erő, aki együtt tartja a családot

- mesélte Delhusa, aki főleg azóta érzi fiai tiszteletét, mióta azok felnőttek.

Mindig is jó volt a viszonyom a fiaimmal. Amikor Németországban éltem, majd Philip megszületett, az ismerősök csak „Gjoni mamának” hívtak, annyira csüngtem a gyereken. Aztán amikor Philip anyukájával szétmentünk, egy szál gitárral jöttem haza, és ötéves korától jó ideig nem is láthattam. 17 éves volt, amikor beállított hozzánk, és megkérdezte, élhet-e velünk. Azonnal igent mondtam, és ez az akkori feleségemnek sem volt kérdés, pedig már megvolt a két kisebbik fiunk. Most, felnőtt korukban érzem azonban igazán azt, hogy felnéznek rám, és minden problémájukkal, kérdésükkel bátran felhívnak.

Forrás: Blikk
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Magyar nevű gyereke nem volt vagy csak nem tud róla.
Sakk Matt
@simmering73: Az ő neve sem magyar, a gyerekeinek miért kéne magyar név?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.