A Netflix új produkciója A hó társadalma című spanyol thriller. A produkció egyből a toplista élére ugrott.

Kannibálok lettek a lezuhant repülő túlélőiből

Részlet a filmből. Forrás: IMDb

A valós történeten alapuló, 1972-es tragédiáról most az egyik túlélő, Eduardo Strauch beszélt, aki nem gondolta volna, hogy valaha is el tudja mesélni a történteket. A baleset után két hónapos tortúra következett, közel 4000 méterrel a tengerszint felett – írja a Blikk.

A hó az ütközésnél megmentette az utasokat, de később meg kellett vele küzdeniük. A körülményeknél rosszabbat nehéz elképzelni: a havas tájon nem nőtt semmi, a víz megfagyott, a napsütéstől hóvakság alakult ki és a mínusz 30 fokos levegő szinte lehetetlenné tette, hogy segítséget találjanak a túlélők. A 45-ből 33 utas élte túl az ütközést, azonban a körülmények miatt ők is elkezdtek elhullani.

A túlélők egyre éhesebbek lettek, így el kellett gondolkodniuk azon, hogy túlélés érdekében a halottakat kellett megenniük.

A 76 éves Strauch most a The Sun-nak adott exkluzív interjúban azt mondta: "Mentálisan rendben voltam vele, végiggondoltam és nem volt lelkiismeret-furdalásom. Csak a testem nem akarta befogadni."

A férfi szerint az emberi hús íze olyan, mintha rizst enne. Unokatestvére volt az első, aki először levágott egy darabot egy halottról, ami a fagynak köszönhetően nem indult bomlásnak. Ő segített Strauchnak is lenyelni az első falat emberi húst. "Az első alkalom nem volt egyszerű" – mondta a túlélő.

A következő két hónapban a férfi hozzászokott, bár mindig csak kis darabokat evett, annyit, hogy elég fehérje kerüljön a szervezetébe. Strauch élete legszebb pillanatának tartja azt, amikor megérkeztek a mentőhelikopterek: "Gyönyörű volt a helikoptermotorok hangja, a legcsodálatosabb zene" – emlékezett vissza.

Forrás: Blikk, The Sun

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tunes1106
Van egy régi hiteles fim Életben maradtak , nem egy újra csomagolt szar!
Aki Én
@Tunes1106: Ez is jó, láttam.
Viszont ez az írás borzalmas.
Csizmás Kond
Filmnej jó de egyetlen szó sem igaz belőle.
izéke
Repüljetek kormánytagok,repüljetek,mondjuk orbánból egy hónapig ehetne egy falu,csak befosnának a sok zsírtól :)))))
szegfue
@izéke: Jajj, de "őrült" vagy?!:))) Elképzeltem...
Tunes1106
@Aki Én: Egy betű híján azért át ment. Gyerek koromban megvolt könyvben , olvastam meg láttam a filmet . Az ilyen alkotói válságos filmek nagyon nem tudnak lekötni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.