Élénk társadalmi vita zajlik az esemény utáni tablettáról.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Álszent, képmutató ország, ahol tombol a "prüdéria".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Álszent, képmutató ország, ahol tombol a "prüdéria".
Nessy
@rücsü41: Kapaszkodj meg. Mydetont csak traumatológus , ill. ortopéd javaslatra lehet felírni. Syrdalud tabl. van helyette. Egyébként az is hatásos! Én már megszoktam, hogy az allergiás asztma gyógyszereim felírás engedélyért félévente megyek kontrollra a Tüdő gondozóba,
Nessy
@kereső: A férfiakat nem igazán érdekli, mi történik, ha a partnerük terhes lesz, tisztelet a kivételnek. Oldja meg! A püspökök meg lelkesen a Bibliára hivatkoznak.Ennek következtében a híveik egy része is lelkesen támogazja őket! .
Dr. Proktor
kevesebb újszülött végezné a kerti rötyiben vagy a kórházak kihelyezett inkubátoraiban...
szaboria1
Mi közünk hozzá ez a lengyeleknél van.
rücsü41
@Nessy: Szerintem a lényeg az hogy amig a mostani urak nem kerültek hatalomra sokkal könnyebb volt a gyógyszereket beszerzn, nem kellett két három szakorvosnál időpontot kérni és azon megjelenni, elment az ember a freumatológiára mert fájt a lába vagy a dereka, ott azonnal megvizsgálták és még az első kzelést is mgkapta a beteg.Az akkor a mostani betegutat figyelembe véve világszínvonalú volt, mert azonnal ellátták, nem csak meghallgatták a beteget és azonnal gyógyítani kezdték.Hol vagyunk ma már ettől?Legalább kétszer ha nem háromszor meg kell jelenni a szakorvosnál, aki vagy tud adni neki gyógyszert vagy nem és küldi tovább.A betegnek ilyenkor az az érzése , hogy az orvoshivatal packázik vele, mert korábban nem tapasztalt ilyen gyakorlatot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.