Hálás krémsajt a mascarpone: alapanyagként nem igényel nagy technikai tudást, és még a legegyszerűbb ételt is feldobhatod vele. Használd gyümölcsös desszertekhez, krémes finomságokhoz, tésztaszószként vagy mártásként — a siker garantált! A mascarpone valójában nem is sajt, csak így híresült el. Baktériumkultúra hozzáadásával készül a lefölözött tej föléből. Alapja a tehéntej, de Olaszország déli részein bivalytejből készítik. Ott, ezt a halvány és fényes tejszínkrémet csuprokban árulják. Használhatod szinte bármihez: főtt tésztához, pikáns fogásokhoz, és végül de nem utolsó sorban desszertekhez. 6 szpeciális receptet olvashatsz az eredeti oldalon!
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás