Előszöris rendesen összever az asszony. A kígyóuborka több szempontból is fontos zöldség, ugyanis amellett, hogy számos hidegtál és mártás, például a görög saláta és a tzatziki fontos részét képezi, valamint több főételnél, például hamburgerkészítésnél is remek alapanyagként szolgál, az egészségünkre is kitűnő hatással van. Pozitív tulajdonságai hozzájárulhatnak a mindennapos jókedvünkhöz, ha pedig egy hónapon át minden nap veszünk belőle egy keveset, meglepő változásokat tapasztalatunk magunkon.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.