Keleti pályaudvar. Sajnos itt a vége. Sajnos a zongorát és a széket tönkretették, így nem használható és hamarosan elszállításra kerül – közölte a Budapest Piano a Facebookon. Az oldal által megosztott képeken látszik, hogy a kihelyezett közösségi zongora, ami annyi élményt szerezhetett volna – és szerzett is – mára gyakorlatilag úgy néz ki, mintha kihelyezték volna egy két hétig tartó lomtalanításra. „Tele van cigicsikkel, tocsog benne a sör és még ki tudja mi” – írják az egyik megosztott képen.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Európa messze van a büdös Balkán viszont itt van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@KisTehen: Volt kamera,,böcce. Le fogsz bukni...
izéke
@KisTehen: az ilyen viselkedés a fideszre szavazókat jellemzi...a tanult liberálisok tudják értékelni a zenét és a hangszereket, nálatok a bádogkanna,max a hegedű a csúcs és a kisgrofó :))))
Yoda69
@KisTehen: A faszt, itt jartak a pedofideSS szavazoi
Géza
Tipikusan öncélú rongálás, a barbár, primitív fél állatok kéznyoma ez, akiket a liberális-kommunista oldal véd!
Kamera van már mindenhol. Össze kell fogdosni a tetteseket és ledolgoztatni a kárt velük. Igen, kényszermunkára az ilyeneket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.