A szerelmes volt igazságügyi miniszter és új párja között csak úgy izzik a levegő, még az őket filmező kamerát sem vették észre.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Már amikor elvált, már akkor is túl volt a férjén, hiszen azért vált el, akkor még szépen csendben , ahogy a miniszterek szoktak.Csak hát már nem miniszter , mert lemondott, és már a válása sem olyan szép , tiszta rendes, és azt is tagadja amit egykor a bíró előtt vallott, hogy Magyar Péter a gyerekeket közös szülői felügyelet mellett nevelheti, mert olyan rendes ember!Lehet ezek után hinni egy olyan embernek aki most azt állítja, hogy nem igaz amit a bíróság előtt kimondott, amibe a volt férjével megegyezett, és ez a nő akkor az igazságügyi miniszter volt?Ha az igazságügynek ilyenek a vezetői , akkor más minisztériumoknál mi a helyzet, ahol a jog nem vezérvonal a minisztérium működésében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.