Kicsit megkésve - de remélem nem elkésve - hoztam Nektek egy kis összefoglalót, hogy 2023-ban mely filmeknek jutott hely kőkemény kritikus szívemben. Sajnos közel sem sikerült annyi filmet megnéznem, mint amit az év elején elterveztem, így “csak” 10 alkotás került a kis toplistámba. Ez a felsorolás erősen szubjektív, így nem biztos, hogy a Te kedvencedet tartalmazni fogja, de remélem azért sikerül olyan alkotásokat is ajánlanom, amit még esetleg nem láttál.

Feltöltő: MovieAdd
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ez csak egy gyenge lista '23 filmjeiből. 8-at láttam. Talán 3 jó film. A Megfojtott virágok pl. egy ócska, adaptációnak nem mondható gyenge történet, aminek köze nincsen a könyvhöz! Az Elemi unalmas animáció.
El kéne dönteni, hogy egy szubjektív listát adsz igaz, abba melót kell tolni! - vagy egy felsorolást a tavalyi felhozatalból, melyben legfeljebb a nézettségre és bevételekre támaszkodsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.