Bemutatta a The Voice tehetségkutató négy zsűritagját és műsorvezetőjét az RTL szerdán.

Hatalmas meglepetés a The Voice zsűritagjainak névsora

Meglepetés a zsűritagok neve. Forrás: The Voice

A mentorok személyéről szóló pletykáknak csupán csak egy része bizonyult igaznak – írja a Femina.

A The Voice az idén a szünetre vonuló X-Faktort váltja – ezt Kolosi Péter, az RTL programigazgatója jelentette be, még februárban. A The Voice zsűritagjai közé bekerült két rapper is. Curtis és Manuel, aki a 2019-es X-Faktorban az elődöntőben esett ki, a tehetségkutató férfi mentorai. Mellettük Miklósa Erika opera-énekesnő és Trokán Nóra színésznő zsűrizik. Előbbi 2014-től a Virtuózok című komolyzenei műsor zsűritagja volt négy évadon át.

A The Voice műsorvezetője otthonosan mozog a tehetségkutatók világában: Istenes Bence korábban az X-Faktort is vezette. Azt szintén elárulták, mennyit lehet nyerni: az első évad nyertese 36 millió forinttal gazdagodik.

A The Voice meghallgatásain a zsűritagok úgy választják ki versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek elég lesz egy zsűritagot meggyőzniük a továbbjutáshoz, ha ugyanis az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Ha többen is megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat a párbajkörök és az élő show-k követik.

Forrás: Femina
Fotó: NBTC

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
A leg-gusztustalanabb tehetségkutató. Ha több zsűritag is szavaz egy tehetségre, annak kell választani közüllük (addig, amíg a mentor csapata meg nem telik) egy mentort, aki felkészíti a következő fordulóra és aki sorban részenként kidob egyet-egyet a mentoráltjai közül, amíg egy marad. Végül ez a versersenyző kűzd meg a többi mentor egy-egy tanítványával. A sorban később érkező tehetségek (akár lehetnek a legjobbak) be sem tudnak mutatkozni, mert ha minden zsűritag csapatlétszéma meg telik, vége a meghallgatásnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.