A fiatal Elektra, Papadimitriu Athina legkisebb lánya, kemény küzdelmet vívott az iskolai bántalmazással, mind fizikailag, mind pedig verbálisan – írta meg a Blikk.

„Az iskolában sokszor csúfolták, fizikálisan és verbálisan is bántalmazták” – Papadimitriu Athina legkisebb lánya iskolai zaklatás áldozata lett

Papadimitriu Athina részletet ad elő a Nemzeti Lovas Színház Szent László, a lovagkirály című népi rockoperájának online sajtótájékoztatóval egybekötött olvasópróbáján a Kincsem Parkban 2020. december 14-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az 25 éves tehetség most azon dolgozik, hogy kibontakozzon édesanyja és testvérei, Trokán Anna és Nóra árnyékából.

Elektra a gyermekkorában átélt nehézségekről mesélt:

"Gyerekként nagyon rosszul éltem meg, hogy állandóan a gyönyörű nővéreimhez hasonlítottak. Az iskolában sokszor csúfoltak, fizikálisan és verbálisan is bántalmaztak. Amikor például a nővérem, Nóri a tévében szerepelt, másnap biztos megkaptam az osztálytársaimtól azt a gonosz megjegyzést, hogy láttuk a testvéredet a tévében, sokkal szebb, mint te, nem is hasonlítasz rá. Az önbecsülésemet porig alázták, gyakran sírva mentem haza"

- mesélte a lány, akit a testvérei kapcsán történtek miatt célponttá vált az iskolában.

Az édesanya, Papadimitriu Athina számára is borzalmas volt tapasztalni, hogy a legkisebb lánya gúnyos megjegyzések célpontjává vált. Az évek során próbált segíteni Elektrának, de a helyzet nagyon nehéz volt. 

Elektra a The Voice tehetségkutatóban is megpróbálta megmutatni tehetségét, de a selejtezőben sajnos kiesett.

A Blikk szerint a lányt azonban nem győzte le a kudarc, és ma már másként látja a helyzetet: "Minden kudarc erősebbé tesz. Próbálom minden helyzetből a legjobbat kihozni, és nem hagyom, hogy a negatív energiák elkeserítsenek és lehúzzanak."

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hajrá Elektra
A név is kötelez
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.