Risztov Évával már régóta húzzák egymást számos platformon, most az úszóbajnok kényszerhelyzetbe hozta az ismert rádióst. Persze, hogy viccelt, de azért mennyasszonyi ruhába öltözött.

Az akciót Bochkor Gábor gigantikusra és nem túl szerényre sikerült születésnapi óriásbuliján került sor. A történethez hozzátartozik, hogy Bochkor rendre meghívja Risztov Évát a televíziós műsorába, a # Bochkorba, ahol mindig viccelve évődnek. Az utóbbi időszakban három téma mindig szóba jött kettejük olykor cinkelős beszélgetése során: Risztov hozzá menne-e Bochkorhoz, a rádiósnak van-e elég pénze a „feleségtartáshoz”, illetve a műsorvezető házi medencéjében tartanak-e úszóversenyt.

Majdnem megnősült Bochkor Gábor – Egy olimpia bajnok kérte meg a kezét

Bochkor Gábor gigantikus szülinapi bulija Fotó: Facebook/Sláger FM

Az előbbiek fényében érdemes a Bors hírét olvasni, miszerint hatalmas meglepetést okozott az olimpiai bajnok úszó a rádiós születésnapi buliján, amikor esküvőre készen, gyönyörű habos-babos menyasszonyi ruhában és a hozzá illő menyasszonyi csokorral a kezében toppant be. Risztov Éva ugyanis úgy döntött, nem vár tovább arra, hogy Bochkor Gábor megkérje a kezét és úgy gondolta, a barátok előtt nem mondhat nemet neki. A látványtól még a sokat látott Bocsi is meghökkent.

Na idefigyelj, én úgy döntöttem, ma összeházasodunk. Mert rájöttem, hogy annyi mindenben hasonlítunk, például mind a ketten korán kerül a munka miatt, ugyanúgy szeretjük a kávét… Szóval ez csak jó lehet

– mondta mindenki előtt Risztov Éva.

Bochkor Gábor gyorsan rávágta, hogy jó, jó, de aztán Risztov Éva meggondolta magát és kijelentette: Vicceltem, sosem kapsz meg – majd hátat fordítva a közönségnek eldobta a menyasszonyi csokrot – szóval így történt, hogy tíz perc leforgása alatt a rádiósnak megkérték a kezét, majd el is váltak tőle.

Forrás: Bors
Fotó: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Valami egészen magasszintű humor ez már ...
NKF
Ez a Bochkor is egy süket fasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.