Zimány Lindánál betelt a pohár: jogi végzettségét és kollégái szakmai tapasztalatait bevetve akar fellépni a névtelen kommentelők ellen.

A celeb-jogász mintegy húsz éve éli életét a nyilvánosság előtt. Mindig rengeteg kritikát kapott, a közösségi oldalak elterjedése óta pedig olykor egyenesen zaklatják. Mostanra lett teljesen elege.

Zimány Linda kemény lépéseket tett az internetes zaklatók miatt: nemzetközi elfogatóparancs az egyik ellen

Zimány Linda nagy erőkkel lépne fel az internetes kommentelők ellen. Fotó: TV2

A Mokka vendége volt kedd délelőtt Zimány Linda, a műsorban az internetes zaklatásról beszélt a modell, aki úgy véli, akkor is meghatározza egy közszereplő életét az internetes mocskolódás, ha ő nem olvassa el, hiszen attól mások még látják.

A modellnek személyesen is meggyűlik a baja az internetes ámokfutókkal, hiszen jelenleg is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben egy külföldön tartózkodó elkövető ellen, aki folyamatosan zaklatta, mi több, életveszélyesen is megfenyegette a hozzászólások között

– számol be a Tények.

Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap

- jelentette ki Zimány Linda kedd reggel a Mokkában.

Linda a kollégáival együtt úgy látja, hogy közmegegyezés van a szakmájában arról, hogy sokat segítene egy precedensértékű per.

Forrás: TV2 Mokka

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hát, ha én férfi lennék, akkor inkább egy természetes szépségű vidéki kislányt, mint ezt itt...
DR PRÉDlKÁTOR
Műnővé plasztikázták a Z Lindát. Nem kéne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.