Legfeljebb ötven százalék esélyünk van a klíma katasztrófa elkerülésére, de ennyi is csak akkor, ha még tervbe sem vett, radikális lépéseket teszünk – állítja a brit Met Office kutatóintézete. Előrejelzéseik végső soron azt sugallják: a századvégre itt a vég.

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
"Ezen jóslatok, az eddigi tapasztalatok, az állami és gazdasági érdekek és a jól bevált politikai mechanizmusok ismeretében minden kedves olvasónkra rábízzuk a túlélési esélyek megtippelését" - hát, ha csak a rövidtávú, állami és gazdasági érdekek játszanak szerepet, akkor én inkább nem is tippelnék, erre a pár évre :)
basatu
Egyújjabb világvége hiszti,de ezt azért komolyan kell venni.
gondolkodo
Aki elvégezte az általános 4 osztályát (addíg úgye, buktati sem lehet) tudja, hogy a századvégig nem "pár év", hanem 91 van hátra!
nanena
Olajos Péter most beszélt erről a témáról HírTV-n. Ez az igazi válság, nem a pénzügyi. Mi pusztítjuk a Földet, a számlát utódainknak kell mejd állni.
alecdewog
a baj az, nanena, hogy nem te és nem én pusztítjuk a Földet. Viszont Te meg én fogunk fizetni azért, hogy aki pusztítja, próbáljon rendet tenni. A költségeket, a terheket mindíg a kisember viselte, pedig módjában sem állt a katasztrófát mégcsak elemeiben sem elôidézni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.