Lehet két hölgyet ugyanúgy imádni? A keményfejű rapper szerint bizony lehet, hiszen ő is így éli meg mindennapjait. Azt azonban nagyon nem szeretné, ha felesége, Mónika celebbé változna, vagy ami még rosszabb, egyenesen Bea asszonnyá! Attól tutira begöndörödne a haja!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Macsi: Neked édes? Akkor neked legyen mondva!:-))
Macsi
@Evikati: :-) bizony! Amikor csak azt látod, hogy finoman szólva is ordenáré, meg sem fordul a fejedben, hogy milyen lehet civilben. nincs vele semmi gond, kicsit őrült:) de legalább szórakoztató
Evikati
@Macsi: Volt alkalmam élvezni a társaságát. Engem ugyan tisztelt (a korom miatt talán) de a trágárságot és a gusztustalan dolgokat én nem kedvelem. Mint férfi sem jön be nekem:-D
Macsi
@Evikati: hja, pasiként nekem se. A színjátékot meg elnézzük neki:-) Képzeld milyen vicces lenne, ha irodalmian rappelne.. felkopna szegény álla... Tudod, aki túl jó, arról nem lehet beszélni:)
vukkocska
Szerintem ez az ember egész más, mint amilyennek mutatja magát. Az kell neki a szerepléshez. Nézem a tv2 műsorán till Attilával és Liptai Klaudiával, és jókat nevetek Ganxstán. Nem azt kell nézni az embereknél, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy mit csinálnak, hogyan cselekszenek. Én régebben ki nem állhattam éppen a szövegei miatt, de az azért mutat valamit, hogy nagyon sok jó barátja van. Tényleg megkedveltem. Természetesen nem mint férfit, hanem mint embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.