Az amstetteni rémként emlegetett Josef Fritzlt életfogytiglani börtönre ítélték, mert 24 éven át fogva tartotta és vérfertőző kapcsolatra kényszerítette lányát, gondatlanság miatt pedig megölt egy néhány napos csecsemőt. A 73 éves osztrák férfi esete megdöbbentette a világot, pedig veszélyesebb pszichopaták mészárlásaira is fény derült már külföldön és Magyarországon egyaránt.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edy Andre
@Evikati: Dehogy, direkt róla nevezték el magukat.
www.myspace.com/belakiss

Lehet, hogy köcsög vagyok, de én beutalnám ám azokat egy alapos kivizsgálásra, akik halálmetált játszanak és egy pszichopata sorozatgyilkos a névadójuk.
masterboy
@Peter: Ide jutottunk.A fene nagy liberalizmus.Lehet itt mindent,csak tojast ne dobalj.
masterboy
@Peter: Bocsi,most latom hogy ezek a vadb@rmok itt vannak tolem 50 percre.De ugy gondolom hogy magyarorszagon is nyugodt szivvel lehetne Kiss Bela zenekar.........
kir
@Peter: Meg van egy olyan zenekar is, aminek a neve nemes egyszerűséggel Kiss. Hoppá.
Evikati
@Peter: Beteges, ahogy kinéznek az is. El tudom képzelni az érzelmi és gondolatviláguk milyen lehet! És a rajongóikat is:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.