Tapir vagyok 35 éves és vegetáriánus, nem szoktam én ezt reklámozni de előbb vagy utóbb úgyis kiderül, ha máskor nem akkor valamely közös étkezéskor. Összegyűjtöttem leggyakoribb kérdéseket amiket ilyen helyzetekben általában meg kell válaszolnom, azért is mert néha már tényleg nagyon unalmas ezekre válaszolgatnom.

Forrás: tapir.tumblr.com
Feltöltő: tapir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tapir
fmikee: A jó szakács nem kóstol, egyébként meg mindig találok lelkes segítőket :)
Raszputyin
Én nem vagyok vegetáriánus, de egy ideje ilyen helyről rendelem a kaját (kérdés előtt: szeretem a húst, de a változatosságot is). Számomra az a érthetlen, hogy elkeseredett módon próbálják utánozni a húst, minden második ételben van valami hússzimulátor. Nem arról volt szó, hogy nek kell hús, aki vegetáriánus, minek akar mindenáron hússzerűt enni. Amúgy általában nem sikerülnek rosszul ezek a másolatok.
tapir
nevjegypartnerponthu: akkor nem tartom magam igazi vegának :)
Raszputyin: Én nem nagyon eszek ilyen másolatokat, évente egyszer kétszer búzakolbászt vagy vega parizert, de az igazság az hogy jó marhapörköltet pulykából se lehet csinálni nem hogy tofúból :)
Edy Andre
Ki mit mer megvallani :)
Két hete nem ettem húst.
Najó, egy kis halat betoltam azért az arcba :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.