A Johns Hopkins Egyetem kutatói legújabb tanulmányukban arra a következtetésre jutottak, hogy a rendszeresen fogyasztott cukrozott üdítőitalok mennyisége fontosabb lehet a sikeres fogyókúra szempontjából, mint az, hogy milyen ételeket eszünk. A felnőtt résztvevőknél megfigyelt súlycsökkenés egyértelműen pozitív összefüggést mutatott a folyadékokból származó kalóriabevitel csökkentésével, az italokból származó kalóriabevitel pedig nagyobb hatással volt a súlyra, mint a szilárd táplálékkal a szervezetünkbe juttatott kalóriák.
Forrás:
[origo]
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás