Ha valakire azt mondod "kövér", ezzel azt sugallod, hogy az illető elvesztette az uralmát maga fölött és becsődölt. Más szavakkal: ez a totális ellentéte a társadalmilag elvárt "ideális és modern szupernőnek".

Forrás: Metropolita
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Renrol: Egyet azonban ne feledjünk! Aki túlsúlyos, magában hordja a betegség számos rizikóját. Mint írtam és 5 éven keresztül nem figyeltem arra, hogyan táplálkozom és meghíztam. De rendesen! Cukorbeteg lettem:-( Közel négy hónap alatt lefogytam 22 kg-ot és azóta teljesen jók a laboreredményeim. Diétázom, semmilyen gyógyszerre nincs szükségem. Ezt őrömmel teszem, mert nem koplalok és nem fogyasztok íztelen, rossz, de hatásos ételeket. Fizikailag jobban érzem magam.
Ezek azért hozzátartoznak az igazsághoz:-)
ugyeugye
én világéletemben sportos alkat voltam/vagyok, de ezért bizony tenni kell. És Evikatohoz csatlakozva ennek számomra egyetlen fő oka van - az egészség.
És sose bántanék valakit azért, mert kövér. Van olyan barátnőm, akit pl egy vadb@arom elütött és otthagyott nagyon komoly fej/agysérüléssel. Túlélte, de a baleset következtében felborult a hormonháztartása és totál elhízott. Úgyhogy soha ne ítélj elsőre, ha kövér embert látsz!
Diamont Frost
@Evikati
egyetértek Veled abban,hogy a túlsúly egészségügyi veszélyeket rejteget.
Rajtam van egy kis plusz, többször leadtam ,fogyóztam. Valahányszor lement 8-10 kiló, nekem mindenféle egyéb "bajaim" keletkeztek. Szivritmuszavar, fáradság, indokolatlan depresszió,rossz közérzet...stb.
Amint visszajött az "aranytartalék" ,azonnal elmúltak a panaszaim. Rengeteget tudok dolgozni /fizikai munkát is /, estére sem fáradok el, telente sielni járok, kiváló a fizikumom...csak van néhány plusz kilóm... és lehet,hogy ez már marad is....beleuntam a sok fogyóba...
Evikati
@Renrol: igen, ez is személyre szabott, mint ahogy a fogyókúra is. A jojo effektusra ügyelni kell a fogyókúránál és nem szabad örömtelenül csinálni. Én mindig megjutalmaztam magam valami finomsággal, ha naponta mínuszt mutatott a mérlegem:-) Ma is ezt teszem és tartom a súlyomat:-)
Diamont Frost
@Evikati
:-)) Én is meg-megjutalmaztam magam valami fi nomsággal,ha minuszt mutatott a mérlegem---- de nem káposztával,vagy répával.....aztán visszajöttek a "jutalmul" evett nasik---mint kilók.
Evikati
@Renrol: Én sem káposztára és répára gondoltam, hiszen az a fő ételem volt. Gyümölcsök, de abból is csak mértékletesen:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.