Belső vizsgálat indult a klinikán és a tisztiorvosi szolgálat is tájékozódik abban az ügyben, amelyben az egyik klinika dolgozói nem segítettek azon az asszonyon, aki szombaton rosszul Pécsett az intézménytől csaknem 50 méterre.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Ha a kapunk előtt valaki rosszul lesz, annak is nyújtok egy pohár vizet, képességeimnek megfelelően ellátom, igyekszem enyhíteni a fájdalmát. Milyen egészségügyi dolgozók azok, akik nem vitték be egy kórházi ágyra, nem fektették le ezt a szegény asszonyt? Hívhatták volna ők is a mentőt. Már csak emberségből is.
Ez nagyon szomorú:-) A bajokat még ezzel is tetőzni:-((
Evikati
@zsi: Én azt gondolom, hogy ennek az esetnek lesz következménye. A média sokat foglalkozott vele és nyilvánosságra került. Ezért. Gondolom, vannak esetek, amikor nem pattan ki az ügy és nem is lesz fenyítés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.