Előzetes letartóztatásban van az a budapesti férfi, aki a gyanú szerint 11 éves nevelt lányát meztelenül fotózta és szexuálisan zaklatta, illetve másik, 8 éves nevelt lányát meg is erőszakolta. A 11 éves, ötödikes kislány még április 29-én, osztálytársainak mondta el, hogy mi történt vele. Azt is elmondta, hogy 8 éves húgával még ennél is súlyosabb dolog történt: a nevelőapa megerőszakolta. A fér.. »

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jband
@zolipapa: ha esetleg a fenti is túl erős a mai cenzornak. Akkor anyit, hogy szerintem, nagyon tévedsz, és mesevilágban élsz, ha tényleg azthiszed, hogy a börtön erkölcsös emberekkel van tele. Szerintem bőven akadnak ott tizen éves lányokból élő futtatók, és olyan kúltúrát képviselő kisebségek akikről a mai cenzor miatt nem beszélhetünk. De a fenti alak szerintem vidáman elkártyázgat ezzel a társasággal, amit te írtál az meg csak az amerikai mesefilmekben van, ahol csupa erkölcsös ember ül a börtönben.
ember
@Zolipapa: Így lesz. Nem lennék a helyébe. Nem sokáig fogja húzni ..
jband
@sisak: Már nem azért a 2 forintért, de aki Henit megerőszakolta és felgyújtotta, vidáman nyilatkozott a naplónak, hogy milyen jó a társaság. Hol éltek, ti? Az erkölcsös börtöntöltelékek mesebeli CSI-os bolygóján? A többiek szerinted, hogy kerültek oda? Tizen éves lányokat futtatók, gyilkosok, kábítószer kereskedők, akik közül sok olyan szociális körülmények között élt kint is, ahol a lányok 13-14 évesen szülnek. Hol éltek??
ember
@jband: Nem így hallottam. Hacsak válogatott pedofil társaságba nem kerül.
eutanazia
szerintem hamarosan megtudja milyen az, amikor erőszakot követnek el rajta...........
jband
@sisak: Heni gyilkosának, nem tudom a nevét. De tavaly elég vidáman nyilatkozott a sittről a naplóban a 160 centis srác. Ha anyira elítélnék a társai gondolom nem a méreteitől félve nem kezdenek ki vele. Sokan mondják, hogy micsoda tisztaerkölcsű igazságosztók ülnek ott. Csak gondolj már bele, azok honnan mért kerültek akkor be? Sok sittes már 18 évesen többszörös apuka volt, és nem épp 30 éves nők az anyukák. Naponta szülnek 13-14 évesek magyarországon és általában nem a tanultabb bérből és fizetésből élők környezetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.