Rovatunk első körében MC-ket kérdeztünk meg, most a második körben öt ismert producernek tettük fel ugyanazt az öt kérdést, természetesen a foglalkozásukhoz képest kicsit módosítva. Bepillanthattok a zenekészítés folyamatába, kiderül, ki milyen mintákat, eszközöket használ a zenekészítéshez és adnak pár tanácsot is, hogy mire figyeljetek, ha Ti is erre a pályára szeretnétek lépni.

Forrás: baseonline.hu
Feltöltő: account
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zoli26
Érdekes interjú, régóta kíváncsi voltam, hogy hogy csinálják a zenéket, szóval jók a kérdések de jó lenne megcsinálni másokkal is.
kiváncsi lennék mondjuk Dopeman, vagy Sub Bass Monster mit válaszolna ezekre.
atome
Pixára régóta kíváncsi voltam, ő és Frog talán más vonalon is tudnák hozni ugyanezt a szintet viszonylag hamar. Persze a többiek is mint profik, ez kétségtelen, érdekes volt olvasni ki honnan merít inspirációt / hogyan ül neki zenét szerezni. Tetszik, hogy nem kizárólag számítógéppel "jönnek össze" a dallamok!!
Fafner
Kiváncsian olvastam, jó ötlet volt külömböző karakterű zenéket készítő producereket egymás mellé állítani. A kérdések is olyanok amiket én tettem volna fel. Nagy pacsi érte :)
macdroog
Az oldal tök fasza amin a cikk teljes tartalma olvasható! A cikk is baró és érdekes. Csak így tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.