A Jézusról alkotott baloldali kép általában úgy jelenik meg, mint a szegények mellett és a gazdagokkal, az adott társadalom vezetőivel szemben fellépő Krisztus képe. Csakhogy a baloldal számára a lényeg a társadalom megváltoztatása, s ez teljesen ellentétben áll Jézussal és tanításával.

Feltöltő: plat84
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
orogordog
Miért van Jézus? Miért láthatatlan, mert nincs is?

Ha van akkor meg gonosz, és igazságtalan egy szerzet.

Ördög az van. A rossz az mindig jelen van a világban.
masterboy
@orogordog: Igen Jezus letezik.Bar nem akarlak meggyozni es valoszinuleg nem is tudnalak.Ahogy Te is irod,a rossz az mindig jelen van a vilagban....nos Jezus ugyanigy jelen van,csak sajnos ot kevesebben veszik eszre.
orogordog
Csak azt nem tudjuk ki hozta össze Jézust a párttal.
Így tovább. A templomokba is vigyétek be a politikát.

Egy igazság van a világon, senki nem halhatatlan.
Ép ezért nem kell tönkretenni a másik és mások életét.
bigyibogyo
@orogordog: mar 3 evesi templomokban volt a politika. mintha a fideszt protezsaltak volna . de ez mindegy, nem oda valo.
orogordog
@bigyibogyo: Helyesbítek: Jézus is keverjék a politikába, és a bibliát is.

FIDESZ-es a te istened? :)
furfang
Minden esetre Jézus volt az az ember, aki csak jóra tanította az embereket, és ő maga is betartotta azt, amit tanított. Ez biztos, hogy isteni adomány. Én a magam tapasztalatán azt mondhatom, hogy bár nem neveltek vallásosan, de mióta odafordultam Isten felé ( a magam szerény módján, és hétköznapi eszközeivel), azóta Isten is felém fordult. Annyiszor megsegít, hogy szinte már elcsodálkozom, ezt csak Ő csinálhatja, és hálás vagyok, és bízom, és köszönöm, hogy beköltözött a lelkembe, és ez is egy adomány Tőle.
masterboy


@furfang: A legszebb az egeszben,hogy latod es eszreveszel olyan dolgokat,torteneseket ami masnak fel sem tunik.A lenyeg,hogy eld normalisan az eleted,es mindig minden esetben probalj meg ember maradni....a jutalmad nem fog elmaradni. : )
masterboy
@zsi: Koszonom hogy Te is igy latod,biztos hogy jo ember vagy... : )
furfang
@masterboy: kösz, ez a feltett szándékom. Megjegyzem nem nehéz, csak ha értelmetlenséggel találkozom, vagy közönségességgel, esetleg durvasággal, akkor szoktam feszengeni mások helyett, de hát ettől kerek a világ.
Diamont Frost
-Hol volt még "akkor" jobb-és bal-oldal???
Talán nem kéne Jézust lealacsonyitani a kicsinyes napi politika szintjére.....
Az a a baj, hogy az egyes "oldalak "kisajátitanak maguknak emberi tulajdonságokat,nézeteket.... aztán odáig merészkednek,hogy Jézust minősitik.
Pedig Ő MINDENKIT tanitott, gyógyitott, nem tett különbséget a gyarló emberek között. Ma pedig a másik kirekesztése és megbélyegzése a "trendi"
marlin
@orogordog: @bigyibogyo: @Renrol: Máté 21,12-13.
12. És beméne Jézus az Isten templomába, és kiűzé mindazokat, a kik árulnak és vásárolnak vala a templomban; és a pénzváltók asztalait és a galambárusok székeit felforgatá.
13. És monda nékik: Meg van írva: Az én házam imádság házának mondatik. Ti pedig azt latroknak barlangjává tettétek.
menasagh
Hát ezért...:)

Az utolsó ítélet - ige
34. Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot!
41. Ezután a balján állókhoz is szól: Távozzatok színem elől, ti átkozottak, az örök tűzre, amely a sátánnak és angyalainak készült.
Diamont Frost
@marlin
-Tudod az a baj, hogy manapság a papok "árulnak" a templomban, és ha Jézus ma élne,----- bizonyára kiűzné őket Isten házából.
Egyre többet politizálnak, beleszólnak világi dolgokba, minden "szolgáltatásért" várják a pénzt, és akkor még nem beszéltünk a sok pedofil - és szex botrányról!
__ mi ez ,ha nem a "latrok" bagázsa??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.