Iskolapélda a viselkedésrükre.

Forrás: uccaszoc.blog.hu
Feltöltő: szonyomas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atia
A "van mit" helyett egy nincs mit vagy szívesen jobb lett volna.... De legalább elengedték, ma ez is valami...
gondolkodo
A mai fiatalok viselkedését
- fiatal nem véleményezheti, mert elfogult,
- a szülői korosztály nem mondhat rossz véleményt, mert ők "nevelték",
- a nagyszülői korosztály szintén nem, mert ők úgy nevelték gyerekeiket, hogy ők ilyen kölkeket neveljenek
- ad infinitum...
atia

@gondolkodo: Szerintem mondhatunk véleményt akár szülői korosztályként is. Akinek ilyen a gyereke, az mondjuk inkább hallgasson, mert részben önmagát is minősíti, ha rosszat mond, jót meg nem lehet az ilyen "beszólásokra" Sajnos ez az általánosabb és kezdem úgy érezni, hogy hiába nevelik jól a gyerekeiket néhányan, a többség könnyen viszi őket magával, hiszen a leginkább befolyásolható korban vannak, amikor nem biztos, hogy a jó a követendő példa.
gondolkodo
@atia: Az én korosztályomnál elképzelhetetlen volt, ha az apa nem dolgozott, a vasérnapi ebéd ne családi ebéd legyen. Acsaládi őszinte beszélgetéseket nem a gyerek tizenéves korában kell elkezdeni. Úgysem megy.
Utcagyerekek mindíg is voltak, de mindíg is azok váltak azzá, akik otthon, a családi körben nem érezték jól magukat. Erről pedig nagyobbrészt a szülő tehet! Ne haragudj, azért mert nem akarom tépni a csőrömet, részemről a vitát bafejeztem. Ha a mostani szülői korosztály nyugodt időskort akar magának, nevelje úgy gyerekeit.
Úgy, hogy ne legyen igaz a régi paraszti mondás: "Egy anya könnyebben felnevel 6 gyereket, mint 6 gyerek eltart egy anyát!"
Üdv!
Lajos10
Mi olyanok lettünk amilyennek szüleik neveltek gyerekeinket mi neveltük unokáinkat meg azok akiket mi neveltünk úgy hogy panasznak helye nincs.
reallatas
Emberek nézzétek meg a nemrég bejegyzett kis történetemet. Irjátok be simán: Natúran az igazság mentén.hu ajánlott írás címe. " Másképpen szocializált!" Megsúgom nem a humor kategóriája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.