Szabadon letölthető a híres légifotós, Yann Arthus Bertrand gyönyörű új filmje otthonunkról, a Földről. Azért ingyenes (tévék, mozik számára is), hogy minél többen láthassák csodálatos, de egyszem otthonunkat, és átérezhessék sérülékenységét. A Föld már kihevert öt nagy kihalást és az ember okozta legborzasztóbb károk után is meg fog újulni egy Föld-szempillantás (pár százezer vagy millió év) alatt. Nem a Földet kell megmenteni, hanem önmagunkat és utódainkat (és az élővilág jókora részét, amelyet az emberi szaporodás már kiszorít a Földről).

Forrás: kitekinto.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Ajánlom mindenkinek. Tényleg páratlanul szép film.
Diamont Frost
Ezt a filmet, mindenkinek látnia kellene!
Varázslatos , szinte elmondhatatlanul szép felvételek , bolygónk legszebb részeiről.
Azon túl,hogy ilyen képeket ritkán látunk,---- amellett elgondolkodtató a mondanivalója.Meglehetően sérülékeny a földünk, és ha véglegesen "lelakjuk",----- nem lesz hova költözni. Talán még nem késő, még nem rontottunk el mindent. Mi csak kis porszemek vagyunk, sokat tenni nincs módunkban, de talán, ha mindenki a saját kis életében megteszi a maximumot.....az elkövetkező generációk is "élhető" földet kapnak örökül.

Köszönöm Ugyeugye, hogy megajándékoztál ezzel a filmmel mindenkit, aki nem csak " nézi "a világot , de "látja" is!
ugyeugye
@Renrol: örülök, ha örömet okoztam vele. :)

remélem, sokan elgondolkoznak a filmkockákat látva, hogy mit kockáztatunk felelőtlen, mindent az utolsó cseppig kizsigerelő harácsolásunkkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.