"Kidult", "mamahotel" - a nem kicsit blőd kifejezések talán nem csengnek ismerősen, de a jelenséggel már mindenki találkozhatott. Egyre több ugyanis az olyan, akár a harmincat is betöltött fiatal, aki még mindig a szüleivel él. Látszólag sok az előnye az ilyen kapcsolatnak, de komoly veszélyekkel is fenyeget.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Nagyon érdekes a cikk. Bizonyára a szülők rontottak el valamit amiért ilyen mama nélkül nem bírom felnőtt lett belőlük.
Bármennyire is szeretem a gyerekeimet, nem az a vágyam, hogy életünk végéig velünk éljenek. ( Az idősebb már férjhez ment és elköltözött). Nekem az a boldogság, amikor látom milyen talpraesettek, megoldják a problémáikat, és képesek önállóan élni, háztartást vezetni, szóval boldogulnak. Mi pedig lassan fellélegzünk, már nem a mi felelősségünk......
Persze ettől függetlenül bármikor számíthatnak ránk.
szöszmösz
A gyermekeket el kell választani, mint ahogy az anyatejtől szoktuk. Én is nehezen viseltem, amikor a legidősebb fiam/ 20 éves korában / elment albérletbe lakni, kényelmes nagy otthonunkból. A kisebbek egy napos látogatás után örömmel újságolták az egész napos menüt. Volt majorannás kenyér, meg negrós tea. Ekkor értettem meg a dolgok lényegét. Az óta tudom, hogy a majomszeretet nem visz sehová. Fiaim tudják, hogy mindig számíthatnak rám , Én is rájuk, de a saját életüket kell élniük, és meg kell oldaniuk, ha nincs cukor, csak negró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.