Óriási botrányt kavart az amerikai GLOBE magazin legutóbbi száma: Larry Sinclair, nyiltan homoszexuális író ugyanis állítja: viszonya volt Barack Obama amerikai elnökkel, ráadásul az interjúban sugallta, hogy a politikus egy másik „volt szeretője” nem véletlenül halt meg 2007-ben. A First Lady mindent elkövet a rágalmazó elhallgattatásáért, de a művész kitart, és nem adja fel. Megjelenteti könyvét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Olyan világos a dolog, az Izraelnek nem s...gget nyaló politikus rögtön akcióba lendíti Amerikában az ellenlábasokat. No de ilyen hamar? Ez már majdhogynem terrorisztikus nyomás! A szabadság hazájában? Röhejes.
gesa
Ez a könyvet író barom milyen fontosnak tartja a hirtelen kitárulkozást! Mind számitó féreg, gondolja jó sok példány fog elkelni a nagy mondanivalójával. Jól megkellene verni az olyanokat akik mások lejáratásával akarnak meggazdagodni, de úgy ám, hogy soha többet még csak eszébe sem jusson ilyen gondolat.
xu
Most már kezdem megérteni, hogy mitől van a GLOBÁLIS felmelegedés!
ember
Nem hiszem, hogy Ob. meleg zenész. Jó nő a felesége is és őszintének tűnik.
Lajos10
Jó könyvnek is kell a reklám hát még a rossznak .
menasagh
Hát ez az, ha nem nyalsz annak aki pénzel mehetsz a süllyesztőbe !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.