Ismeretlen eredetű rajzolat jelent meg a Krasznodari területen egy búzamezőn - jelentette az Interfax orosz hírügynökség Vagyim Csernobrovra, a Koszmopoiszk (Kozmokeresés) elnevezésű nemzetközi tudományos egyesület koordinátorára hivatkozva.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Minden hülyeséggel megpróbálnak megetetni, és mindig akad aki el is hiszi.....
zia
ha jól emlékszem nálunk is volt hasonló..gimnazisták csinálták
gondolkodo
Részemről nincs mit hozzászólni, azért írom ezt a hozzászólást.
Szépek a gabonakörök, bárki is csinálja. Ugyanúgy fenntartással fogadom, hogy mind úgy igaz, ahogy az UFO-hívők állítják, mint azt, hogy mind csalás.
Ne feledjük, annak idején a francia Halhatatlanok Társasága (ami tkp. a Francia Tudományos Akadémia) kijelentette és áálásfoglalásává egyértelmüvé tette: "Levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet!" (Sajnos ez úgy módosult, hogy ha repül is, egy sem marad fenn.)
Evikati
@menasagh: ismered a viccet? ......"hisz az a halszemű nénikéd!" (mikor az amerikai, japán és orosz orvosok dicsekednek....)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.