A Ganoderma gombafaj története 5000 évre nyúlik vissza. Az ősi Kínában a gyógyhatású szerek között a Ganoderma olyan sikeresnek bizonyult, hogy hatékonyságát hitelesen bizonyítják a legrégibb, 2000 évesnél régebbinek tartott kínai orvosi leírások. Ebben 365 féle gyógynövényt írtak le és osztályoztak. A Ganodermát a legjobbak között is a legkiválóbbnak nyilvánították.

Feltöltő: kismamacafe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ildiki
@Vera1944: A ganoderma gomba (itthon pecsétviaszgombának, Ázsiában Reishinek és Lingzhinek is hívják) erősen méregtelenít, harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét az immunrendszer erősítésével. A benne található szerves germániumnak köszönhetően javul a vérkeringés, ezáltal növelhető a szervezet oxigénfelvevő képessége. Megfelelő véroxigénszintet biztosítva javítja az anyagcserét. A poliszacharidok (a másik fő alkotóelem) növelhetik az antitestek számát, ezzel erősítve az immunrendszert.
Forrás: www.ildikinetkave/ganoderma
Ez volt a tudományos magyarázat, de hát – mint tudjuk – a puding próbája...

A termékek hálózati értékesítéssel és webáruházban kaphatók: többféle ízesítésű kávé, tea, forró csoki, táplálékkiegészítők, valamint higiéniai cikkek (sampon, fogkrém, szappan).
A kávé próbája pedig...
Ildiki
@Vera1944: Ja, bocs! A válaszom nem volt korrekt, csak a mi termékeinkre vonatkozott. Ganodermás készítményeket bármelyik gyógynövényboltban, Herbáriában kaphatsz.
bosszants
@gano: Ez ugye nem az amitől a nők hüvelygombásodást kapnak?
gano
A DXN ganoderma gyógygomba ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma gyógygomba művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

Web: ganoderma.co.hu/ganoderma

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.