A kilencgyerekes Jackson család hetedik gyermekeként született Chicago külvárosában Michael Jackson(†50), és eleinte semmiben sem különbözött társaitól. Annyiban talán igen, hogy szadista apja, Joseph rendszeresen megverte, és válogatott praktikákat talált ki, hogy megkeserítse az életét. Egyáltalán nem kizárt, hogy későbbi problémáit részben neki „köszönheti”, bátyja, Marlon szerint (51) mindannyiuk közül ő kapta a legtöbbet. Marlon elbeszélései alapján még az is csoda, hogy Jackson egyáltalán beszámítható maradt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bibircsoka
Láttam azt a két részed dokumentum filmet, amit Jacko életéről készítettek. Nagyon brutális volt. Biztos, hogy az apja nem volt teljesen ép eszű. Tényleg csoda, hogy a gyerekek viszonylag ép lélekkel élték túl a gyerek korukat.Kivétel Jacko. Biztos nem véletlen, hogy mindenféle identitás zavarban szenvedett a szerencsétlen. Az apját kellett volna megfojtani akkor, amikor az anyja a világra nyomta!
Teljesen megnyomorította érzelmileg, mentálisan ezt az őrülten tehetséges fiút.
Sajnálom ami történt vele. Béke poraira.
ugyeugye
@Bibircsoka: normális ember nem kényszerít rá egy ötéves gyerekre semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.