Brutális játék, melyben az a cél, hogy Kiszel Tündét lekaszabolják.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbby
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
OKOS
Ne bántsátok tündi bündit !!!! Véres késsel kaszabolni?
Nézzétek meg a felvételt olyan értelmes.
xu
Jó ötletet adott! Legközelebb vele fogják megerősíteni az árvízi gátakat!
zia
Ijesztő ez a nő, mumus helyett lehetne alkalmazni........
bigyibogyo
nem mumus, celeb, de ugyanugy alkamlas ygerek ijesztgetesre:
ilyen lesz ha nem tanul
Evikati
Én nagyon ízléstelennek és sértőnek tartom ezt a játékot. Teljesen mindegy, hogy Tündéről vagy másokról készítenek ilyen kegyetlen játékokat. Undorító és gonosz lélekre vall
Arra már gondolni sem merek, hogy a gyerekek is láthatják, játszhatják.
Remélem nagyon megbüntetik!
marlin
Nyugton kellene hagyni, és kész! Kiöregedett. Se rosszat, se ...mit??
zsuci
@Evikati: Igazad van de tündikének is egy kicsit visszakéne fogni magát !Szörnyű ez a feltünési viszketegsége és arról nem is beszélve hogy sok esetben belevonja a kislányát is.Szinte kiteszi magát pellengérre jó ez neki?
Evikati
@zsuci: Miért fogja vissza magát, hiszen ez a foglalkozása, ezzel keresi a pénzét. Sajnos, igény is van rá. A többiek nem ezt csinálják?
Én keveset tudok a "feltűnési viszketegségeiről", mert kívül esik a látókörömből.
zsuci
@Evikati: Hát igen abban igazat adok hogy ezzel keresi a kenyerét ,de éppen olyan az én számomra mint Győzike! Én személyszerint utálom mindkettőt!Lehet hogy sok embernek tetszik amit csinálnak(hülyét magukból) nekem speciel nem.De ízlések és pofonok külömbözők.
Evikati
@zsuci: Ne nézd:-)! Engem egyik sem idegesít, mert azt sem tudom, hol láthatóak.Soha nem nézem és néztem őket. Az értelmes, szép műsorokra is kevés időm van.
xu
@zsuci: Nem csinálnak magukból hülyét; születési rendellenesség.

@Evikati: Van értelmes, szép műsor? Megleptél!
Evikati
@xu: National Geographic, Spektrum és minden utazással kapcsolatos csatorna.
Komment Elek
Najó kezdjük ott, hogy :

1: A Puruttya blog nem noname, 10 ezer egyedivel nagyon nem az.
2: Nem Tünci feje van a játékban. Csak az introban volt Tünde feje, onnantól kezdve NEM!
3: Na már most www.quickflashgames.com/swfs/knifethrow2/knifethrow2.swf mielőtt pfuj dolog lenne.
4: Gyerekek pedig játszhatnak vele és jaj? Én láttam a naptárát, mert elvitte a Showderbe. Na most engem ezzel megrontott, így én is perelni fogok
Evikati
@Komment Elek: miért nézted meg a naptárát? Én gondolom:-))) Perelj, biztosan megnyered!
Komment Elek
@Evikati: Azért mert sunyi módon felemelte. Arra kíváncsi voltam, hogy mit mond az interjúba. Aztán századmásodperc alatt felkapta és mutogatta... Na nehogy már ezzel akarjon kitűnni. Ki Ő? Igen, a 90-es években csinált jó dolgokat, vezetett jó műsorokat, de most miből él?
Ja és csak azért, mert jófej vagyok belinkelek egy videót amin Tünde ,,énekel".
videa.hu/videok/zene/kiszel-tunde-uj-videoklipje-anettka-bulvar-jakso-QGv1xIM57qyN0965
Evikati
@Komment Elek: na, ez azért durva! Te rossz álmokat akarsz nekem szerezni:-))Azonban megköszönöm a klippet, erről még nem hallottam.
Azt sem tudom, hogy mit csinált a 90-es években, ami jó volt. Édesapját ismertem, kedves orvos volt a I.sz. Nőgyógyászati Klinikán.
Ezek szerint nem igaz a késsel kaszabolás? Én elhittem.
Komment Elek
@Evikati: Újságíró volt, meg az MTV segédkezett pár műsorban. A késes játék sugallja, hogy Kiszelt ki kéne végezni, de a játékban nem az ő feje van.
Am itt van egy videó:
www.youtube.com/watch?v=8jjHOZCPHYg&eurl=http%3A%2F%2Fpuruttya.blog.hu%2Findex.php%3Fs%3DKiszel%26sentence%3DOR%26submit%3DKeres%25C3%25A9s&feature=player_embedded
Komment Elek
A játéknak több verziója létezett mindig is, volt amiben véresedett a kés, volt amiben nem, vagy olyan, amiben nem nullázódtak a pontszámok a játék elvesztése után, stb. A www.puruttya.hu oldalon a játéknak mindig az a verziója élt, amiben NEM Kiszel Tünde feje szerepelt, ellenben a kés véresedik, már ha valaki nem olyan balfasz, hogy egy fejet sem képes eltalálni. Hogy máshol az interneten milyen változatok vannak a játékból, azt nem tudjuk, és őszintén le is szarjuk, mivel a játékot nem mi készítettük, hanem nekünk is úgy adta valaki, akinek mondtuk is, hogy "ez szép és jó, de nekünk olyan kellene amiben nem Kiszel Tünde van" és kaptunk olyan verziót, amit közzé is tettünk, és ami jelenleg is elérhető az oldalon, mivel nem sérti Kiszel Tünde jogait. Amennyiben persze a játékban repkedő fejek tulajdonosai - akik nem Kiszel Tünde - jelentkeznek, hogy távolítsuk el a játékot, úgy természetesen eleget teszünk a kéréseiknek. Egyébként úgy tudjuk amerikai animal pornó szinésznők fejei repkednek a játékban... már ha ez érdekel bárkit is.- by: Puruttya
xu
@Evikati: Nekem csak 2 adóm van (TV-re gondolván): M1 és RTLKLUB. :(
Ott meg nincs értelmes műsor.
Evikati
@xu: értem. Miért? Te nem akarod, vagy nincs rá lehetőség?
xu
@Evikati: Most állítgatják a motoros műholdas vételem. Én nem fizetek ennek a sok szemét kábelosnak! Ott (is) vannak olyan műsorok (sport, természet, ...), amit meg fogok tudni nézni, de egy ideje nem ment a műholdasom, mert a beltéri megadta magát.
Evikati
@xu: Értem és kívánom, hogy mielőbb találj szórakoztató csatornát. Az indiai elefántok szerelmi és családi életét nézem éppen:-))
Jobb mint a fenti szereplő:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.