Brutális játék, melyben az a cél, hogy Kiszel Tündét lekaszabolják.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbby
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Komment Elek
@Evikati: Újságíró volt, meg az MTV segédkezett pár műsorban. A késes játék sugallja, hogy Kiszelt ki kéne végezni, de a játékban nem az ő feje van.
Am itt van egy videó:
www.youtube.com/watch?v=8jjHOZCPHYg&eurl=http%3A%2F%2Fpuruttya.blog.hu%2Findex.php%3Fs%3DKiszel%26sentence%3DOR%26submit%3DKeres%25C3%25A9s&feature=player_embedded
Komment Elek
A játéknak több verziója létezett mindig is, volt amiben véresedett a kés, volt amiben nem, vagy olyan, amiben nem nullázódtak a pontszámok a játék elvesztése után, stb. A www.puruttya.hu oldalon a játéknak mindig az a verziója élt, amiben NEM Kiszel Tünde feje szerepelt, ellenben a kés véresedik, már ha valaki nem olyan balfasz, hogy egy fejet sem képes eltalálni. Hogy máshol az interneten milyen változatok vannak a játékból, azt nem tudjuk, és őszintén le is szarjuk, mivel a játékot nem mi készítettük, hanem nekünk is úgy adta valaki, akinek mondtuk is, hogy "ez szép és jó, de nekünk olyan kellene amiben nem Kiszel Tünde van" és kaptunk olyan verziót, amit közzé is tettünk, és ami jelenleg is elérhető az oldalon, mivel nem sérti Kiszel Tünde jogait. Amennyiben persze a játékban repkedő fejek tulajdonosai - akik nem Kiszel Tünde - jelentkeznek, hogy távolítsuk el a játékot, úgy természetesen eleget teszünk a kéréseiknek. Egyébként úgy tudjuk amerikai animal pornó szinésznők fejei repkednek a játékban... már ha ez érdekel bárkit is.- by: Puruttya
xu
@Evikati: Nekem csak 2 adóm van (TV-re gondolván): M1 és RTLKLUB. :(
Ott meg nincs értelmes műsor.
Evikati
@xu: értem. Miért? Te nem akarod, vagy nincs rá lehetőség?
xu
@Evikati: Most állítgatják a motoros műholdas vételem. Én nem fizetek ennek a sok szemét kábelosnak! Ott (is) vannak olyan műsorok (sport, természet, ...), amit meg fogok tudni nézni, de egy ideje nem ment a műholdasom, mert a beltéri megadta magát.
Evikati
@xu: Értem és kívánom, hogy mielőbb találj szórakoztató csatornát. Az indiai elefántok szerelmi és családi életét nézem éppen:-))
Jobb mint a fenti szereplő:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.