A kép csak illusztráció, nem feltétlenül, erre alkalmas személyiség. Újonnan végeztek tanulmányokat Ázsiában a szexualitás terén, és azt állapították meg, hogy már igen unalmassá váltak a hagyományos szeretkezéssel és párkapcsolati témával összefüggésbe hozható formalitások. Ezért két Japán fiú, mint két ifjú „kakas” összedugták a fejüket és elhatározták, hogy bevezetnek egy újítást az emberi párkapcsolat kezdeményezése céljából. Kitalálták azt, egy igen ősi múltra vonatkozóan, hagyományokból eredően, hogy bárki megtalálhatja első párját, hogyha bátor és elég elszánt ahhoz, hogy közel menjen hozzá, mondhatni az illető hölgy háta mögé osonjon és azután az orra hegyével a hölgy illatos hajához érve, ún. búbolást hajtson végre, jelezve azzal, hogy igen rövid időn belül, meginvitálja a hölgyet egy szexuális aktusra. Ezért ennek bemutatása és elsajátítása révén, létrehozták első vállalkozásukat, a búboltatói irodát, ami nem mással foglalkozik, mint tehát maga a búboltatással, tehát ennek a különös módszernek a betanításával és annak külön, hölgyenkénti elsajátításával. Ugyanis minden hölgy másképp reagálja le az ilyen dolgokat, ezért erre külön egy, búboltatói-marketing tréninget fejlesztettek ki, amivel még pénzt is kereshetnek az ifjú ember-kakasok. A pénz abból ered, ha jól búbolsz és a lánynak, illető hölgynek is tetszik, amit műveltél vele, első találkozáskor, akkor együtt bemehettek, természetesen egyelőre Japánban a búboltatói iroda kirendeltségébe és hálapénzt fizethettek be azért, hogy sikerült az első randi, az első nagy találkozás. A két Japán fiú fantasztikus és forradalmi újítása, nemcsak megváltoztathatja az eddigi ismerkedési formákat, hanem új üzleti távlatokat is nyithat a kezdő vállalkozásoknak. A két ifjú szlogenje, „Mert jobb ma egy búbolás, mint holnap egy tojás.” Kedves ifjak, tiétek a jövő! Próbáljátok ki és sajátítsátok el, a jó búbolás technikáját és hozzátok ti is létre, Magyarországon, az első Búbolástechnikai Kft-t és annak működéséhez szükséges, alaptőkét. Sok szerencsét!

Feltöltő: garyhalfton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Van olyan ember aki állat módon viselkedik, lehet annak bejönne ez az extrém szexszuális perverzió. Valahogy én nem gerjedtem rá.
zia
@MaxGraf: Az asszony kissé kopasz, mert a férfi búbolás közben tépkedte a fejtollait.

Vera1944
Nem csináltak semmi újitást, hiszen a kakas is búbolja a tyúkjait, csak ellesték a technológiát.Vera
menasagh
@zia: Az agyament ötletről jutott eszembe, hogy......mi a különbség a számítógép és a kínai között ?........A számítógép egy agyafúrt ötlet, míg a kínai egyet fúrt és öt lett....:)
Diamont Frost
Ezeket a japánokat mindig is kissé "flugosnak" éreztem.... hát ezzel most kibújt a szög a zsákból.....
gesa
Na én mégis kipróbálom, máris rohanok a kovácshoz és csináltatok vele egy vascsőrt, és ha nagyon begajdulok, még az agyát is kibubolom a kiszemelt áldozatnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.