Carry, aki már pár hónapja együtt járt a barátjával, beleegyezett annak unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Félelmét enyhítendő előtte megivott pár pohár koktélt, ám még így is alig 15 másodperccel az aktus megkezdése után sírva könyörgött, hogy hagyják abba. Soha többé nem próbálták. A fiatal lányok hasonlóan megrázó tapasztalatai ellenére 1995 és 2004 között megkétszereződött az anális aktust létesítő kamaszok száma. Szakértők szerint leginkább ez okolható a szexuális úton terjedő betegségek számában bekövetkező nagyfokú növekedésért.

Forrás: Kamaszpanasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Véleményem szerint a szex két ember legintimebb dolga kellene hogy legyen. És hogy kettőjük között mi történik, az megegyezés kérdése de ami ma szex gyanánt történik hát bizony néha forog a gyomrom.
ugyeugye
@Vera1944: a héten beszéltem a betegségekről egy urológus főorvossal. döbbenet!
Evikati
Kevés a felvilágosítás, a megelőzés. Ez lenne az egyik legfontosabb dolog ezekkel a szörnyűségekkel kapcsolatban. Nem középiskolában kellene elkezdeni. A szülő hiába mondja el a kis kamasz gyerekének, ha a társaitól össze-vissza hallja a hülyeségeket. Ezért kellene nyíltan, őszintén megbeszélni osztályfőnöki óra keretében ezt a sokak által kényesnek mondott témát. Olvassuk, hogy 12-13 éves gyerekek már szexelnek, és azt sem tudják, milyen következményei lehetnek ezeknek a játszadozásoknak. Ez a felnőttek felelőssége. Hallottam olyan pedagógusról, aki elzárkózik az ilyen felvilágosító előadásoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.