Angolul tanul, és lehet, hogy elhagyja az országot az ország egyik legtehetségesebb fiatal énekese.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
Ezen kezdünk el siránkozni ! Hány tehetséges,tanult magyar fiatal,(pl.orvosok,egészségügyiek..) voltak kénytelenek elhagyni az országot mert az ottani fizetésekböl szinte lehetetlen ember módjára élni,gyermeket nevelni !A Maunika showba még beveszik,ott lehet szerepelni !
xu
Ellentmondásos ez a kislány sajnos!
almalibre
Ibolya a versenyben bebizonyította, hogy – bár nem rendelkezik a legjobb hanggal – mindenképpen a nagyon tehetséges énekes előadó. Nincsenek előítéleteim a cigánysággal szemben, viszont van némi tapasztalatom, dolgoztam cigány előadókkal és tanítottam nevelő intézetben is.
Nem szerencsés Ibolyát hasonlítgatni Gáspár Lacival, vagy Caramellel, mert más az alaphelyzetük és ezáltal más az, amit szeretnének elérni. Gásbár egy narcisztikus alkat, mindent alárendel annak, hogy középpontban legyen, Caramel pedig egy kiváló manipulátor. Ibolya nem sztár akart lenni, hanem szabad ember. Miután kiszabadult az intézetből, híres lett, rá kellett döbbennie, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy Ő a fűzfa alatt gitározgatva elképzelte. A nevelők helyett jöttek a menedzserek, akik elkezdtek neki diktálni. Kemény a művészvilág, kevesen tehetik meg, hogy azt csinálják, amihez kedvük van, mert többnyire az nem hoz pénzt. A közönséget ki kell szolgálni és ez kompromisszumokra kényszerít, amiknek Ibolya nem óhajt behódolni. És sajna itt üt vissza a származás, ő is vére rabja, nem fogadja el a játékszabályokat, így kirekeszti saját magát.
Szándéka a külföldre való menetele tekintettében, felér egy öngyilkossági kísérlettel. Dolgoztam külföldön vendég táncosként, és most is külföldön élek. Aki egy másik országba érkezik, hihetetlenül kiszolgáltatottá válik, csak a gyorsan alkalmazkodni tudó, alázatos személyek tudnak talpon maradni. Ha Ibolya nem tudta kihasználni a hírnevét itthon, nem sok esélye van külföldön, bár igaz, hogy utcai gitárosként elég szabadon élhet, feltéve hogy sikerül engedélyt kieszközölnie…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.