Nem tud megszabadulni az egykor a Barátok köztben játszott karakterétől Erdélyi Tímea. A fiatal színésznő legszívesebben örökre elfelejtené Tildát, és élete egyik nagy hibájának tartja, hogy részt vett a produkcióban.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Így siránkozik....
"Nekem tízszer annyit kell dolgoznom, mint másnak, hogy elfogadtassam magam, pedig már régóta szeretném megmutatni, hogy képes vagyok magasabb színvonalú produkciókban is helytállni, mint az a szappanopera. Más nívót szeretnék képviselni,"

Ilyenek akik nagyot látnak maguk körül....a tízszer annyi dolgozás is azt bizonyítja, hogy akkor sem tud annyit teljesíteni mint más az egyszerivel....
Ha mag szeretné mutatni, hát mutassa .....mert a duma nem elég....
gondolkodo
Bélyeg Rajtad? Igen az ismertség bélyege! Ha akkor és ott nem szerepel, hogyan lenne országos ismetsége?
Az uborkafán ücsörgő ne siránkozzék, hanem
- örüljön annak, hogy felkapaszkodott, szinte biztos, hogy mások segítségével,
- vegye figyelembe: onnan az út "eséssel" vezet lefelé!

@menasagh: Ő még nem tudja, a "Merj nagyot akarni" kevés, kell hozzá a "Tégy nagyot" is!
menasagh
Sokan, nagyon sokan örvendenének, ha gyerekként ekkora szerepeket kapnának, és a továbbtanulásuk is ezáltal előnyt élvezne...ő ezt nem tudja felfogni.

@gondolkodo:
Calvin
Tímea akkor voltál kis buta amikor kiléptél a barátaid közzül! Nem elküldtek! Te léptél ki! Barátokok nélkül nem megy a szekér? Fiatalság bolondság!
Ezt a sorstól kaptad, mert te akartad így kicsi Tilda! Vagy dugd a fejed a homokba, és addig senki nem fog megismerni és Tildának hívni. Gondolkozz el rajta! Inkább örülj neki hogy az életedben volt egy nem mindennapi lehetőség, kiválni a szürke tömegből. Ha vissza emlékszek rád akkor nagyon szerettek a nézők és a férfiak. Még a legszebb nőnek is megszavaztak! Normális ember örül az ilyesmikek! Javaslatom! Kérd meg a producert hogy vegyen vissza a sorozatba, és meglátod hogy ismét kinyílik a világ előtted!
almalibre
Nem mindegy, hogy ki, mitől lesz híres. Ha valaki egy ilyen igénytelen, bóvli, kommersz sorozatban való szereplésének köszönheti hírnevét, érezheti magát rosszul. Nem csoda, hogy megbánta…
rodeokutya
Kislányom te elfelejtetted honnan jöttél és mi hozta el neked az ismertséget,pénzt, és karriert.Vad Kata is le tudta vetkőzni a múltját anélkül,hogy el akarná felejteni és az sokkal nehezebb volt mint a te kis szerepecskéd valami sorozatocskában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.