BOTRÁNY! BOTRÁNY! BOTRÁNY! KAKUKKTOJÁS! BOTRÁNY! BOTRÁNY! Szóval az a helyzet, hogy már Önök is kérdezték, hogy mi a helyzet a fesztivállal kapcsolatban. Tessék. Hát ezért írogattuk, hogy el kellett volna jönni. Helyes, családias, nyugodt dolog volt, esett is meg minden, de aki eljött, azt kifizették vagy kifizetik, csak aki nem jött el, az zenélés helyett inkább lapokat hívogat. A Depresszió honlapja is szép, de fiúk, inkább jöttetek volna el. Esetleg. 2009. július 14.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geridob
...ha a színfalak mögé néztél, kérdeztél volna tud6tad volna h a zenekarok és véletlenül odakerült haverjaik sem nagyon tudták megmondani h az azkar aki elindult le van-e mondva avagy nincs.
a testi egyenleg akkor tudta meg h le van mondva amikor beálltak a kocsival a színpad mellé. nem szeretem a depressziót, de a szervezők menjenek a büdös francba.

1pl: te elmész vhová zenélni ha tudod h nem fizették ki a cimboráidat akik tegnap játszottak???
a szervezők soxor ki voltak kapcsolva, vagy nyomuk veszett, stb aki nem az lemondott zkarokat és újra hívta őket, h mégis gyertek. -ezeket a zenészek és a segítőik nem nevezik normális feltételeknek.
depresszióék is szerintem úgy gondolták h gázsi nélkül inkább otthon söröznek. az egész szervezés egy nagy rakás trágyadomb. a családias hangulatot aláírom, de ezt nem lehet a rossz időre fogni. akik ott szervezőként vannak feltűntetve, azok mind sunyi és rossz üzletemberek, ezek után nincs mit mondani róluk, azon kívül h mocsok gerinctelen dolog azt mondani a színpadmestereknek h mindjárt lemerül a telefonom(a töltőt másnap du találhatta meg a bódy vagy az ufo-s zsolti - már nem tudom - de tizen-valahány óra telt el. szombat du azt mondják 1-2 órával a nagyszínpad nyitás előtt h lebontják az egészet.
persze egy koncertlátogatónak a szervezésbeli gázokból annyi jön le h ez is elmarad az is elmarad...ezt megértem.
de ez egy nagyon csúnyán elcseszett rendezvény volt, ebben remélem egyet értünk. csak jókat mindenkinek... a szervezőket meg lófarokra köttetni és körbehúzni a balatonparton. üdv geri

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.