Fekete Pákó egy ideje már készül meglátogatni Nigériában élő családját, most azonban inába szállt a bátorsága. Pákó ugyanis megtudta: egy magyarországi rosszakarója felfedte édesapja előtt az igazságot, mely szerint a didikirály nem fejezte be jogi tanulmányait.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Vera1944: Érdekel a pákó baromsága?
zia
De jó lenne, ha hazamenne és darabokra szaggatnák............
MaxGraf
Azért ott Nigériában még rend van. Ott az öreg családfö széttépi az ilyen semmirevaló gyereket.Nálunk meg a sok idétlen TV-nézö ezen a "müvészen" szórakozik.Küldeni kellene az öregnek egy repülöjegyet,jöjjön és tegyen itt B.pesten "rendet" Pákónál.
Vera1944
XU
Nem fogod elhinni, baromira nem. Annyira más dolgok érdekelnek, mint ez a szerencsétlen. Nem bántom, de nem az én érdeklődési köröm.
Bibircsoka
Engedtessék meg nekem egy brutális hahota....whah-whah-whah Méghogy ez a kis bugyuta fickó elvégezze a amgyar jogot?
Minek is? Még ha sikerülne is (kötve hiszem) ahol ő bíráskodna mindenki fetrengene a röhögéstől...kocsog...kocsog...kocsog...Jobb lesz, ha jön a papa és elnadrágolja a kis haszontalan didikirályt!
Dr. Stein
És hogy vitte ki a postás a levelet a bambuszkunyhóba az apjának, dzsippel?
Vagy küldött egy majmot (lásd H. Potter)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.