Az idén is többen kórházban kötöttek ki azok közül, akik vakmerően bevállalták, hogy részt vesznek a pamplonai bikafuttatáson. Sőt, évek óta először halálos áldozata is volt az eszement fesztiválnak.

Forrás: hirsarok.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Nemhiába mondják, hogy őrültspanyol.
Nálunk az állatvédők betiltották a libatömést, a piacot elvesztettük, pedig ez nem állatkinzás. 100 éve igy hizlalják a libákat. Ezelőtt kézzel tömték meg. Még én csináltam a nagyanyámnál az alföldön kislánykoromban. A bikát szúrkálni kinozni nem állatkinzés, szegény állatok direkt élvezik. Akkor ma a bika győzött, az étteremben kisadag lesz. SAjnálom hogy ezt irtam de én sajnálomn azokat a pompás állatokat.
Diamont Frost
@Vera1944
tökéletesen igazad van, ez a legbrutálisabb "látványosság", és állatkinzás, amit ember elkövethet. A bikaviadalokat AZONNAL be kellene tiltani.
A kakasviadalok, a kutyaviadalok ... betilttattak, nem tudom megérteni, miért engedik a mai napig a bikaviadalokat.
Az, hogy ez egy "kulturális örökség"...... ez ökörség! Ezen az alapon az emberevők is hivatkozhatnának az ősi megszokott hagyományaikra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.