Megpróbálhatjuk szépíteni, elkenni, vitatni, de akkor is sokkal korábban kezdődik a szexuális érésünk, mint azt a többség gondolja. Már egy óvodáskorú gyerek is felfoghatja a maga módján a szexuális örömök értékét, de ez a szituáció szinte csak veszélyeket rejt magában. Figyeljünk oda!

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Égkékfűzöld2x2négy
Tényleg ennyire meglepő, hogy a gyerek lát, hall, gondolkodik, érez?
A nemi identitást nem az óvodában zavarják meg, sem otthon nem éri jóvátehetetlen kár (vannak ritka kivételek, de azokra nem lehet szabályt építeni). A homoszexualitás későbbi döntés, részben divat, részben látszólagos önkiteljesítés, részben brahi. Művészkörökben sokkal gyakoribb az átlagnál, és lehet vitatkozni, hogy azért jó-e a meleg művész, mert meleg, vagy azért lett meleg, mert művészéknél ez a divat.
A génekre fogni szerintem humbug.
ugyeugye
én még ártatlan gyerektől sosem rémültem meg. viszont, mikor engem próbált molesztálni egy ismerős öreg - na az súlyos nyomot hagyott bennem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.