Tettlegességig fajult egy békítő szándékkal összehívott családi összejövetel, ami azzal végződött, hogy Györgyiék házából kidobták a táncos lábú nővért. A volt honvédelmi tárcafő képtelen igazságot tenni szeretett lányai között

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Stein
Andi, Andi, hát mi lett belőled... Az egyetlen normális tag a családban, bár az anyukájáról nem hallottam (azt pedig pláne, hogy hol szeret közösülni, mint ahogy ez a két ribanc volt kedves megosztani a nagyérdeművel).
Tőlem a vlagyivosztoki állatkert majomházába is mehetnek párzás idején.

Hello Vera. Minket is minősít, hogy hol találkozunk. Majomház mehet legközelebb? :)
gesa
Azért azt felháboritónak találom, hogy családok belügyeiben vájkálnak és minnél zaftosabb, annál jobb.Szomorúnak és kiábránditónak tartom, hogy ezt fontosnak tartja ma Mo-on a média. Annyi érdekes téma van rajtuk kivül.
Dr. Stein
Szerinted titkos adatgyűjtéssel jutottak az adatokhoz? Egy fenét, olvasd már el a cikket, ez egy interjú nyomán íródott!
gesa
@drstein: ha ez üzletpolitika, nagy szégyen a Keleti családra. Viszont, ha az interjut nem szószerint közlik, hanem a riporter a maga szókincsét vagy észjárását adja hozzá, mindjárt más értelmezést kap némely dolog.
Vera1944
drstein
Én speciel utálom a majmokat, bár állitólag értelmesek. Inkább ebben a melegben egy delfináriumban. Azok intelligensek. A viccet félretéve - nem vagyok prüd - de van egy határ, hogy mit beszélek ki a magánéletemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.