A felsőbb vezetésben is fejek hullhatnak, miután kiderült, hogy kirúgása után újból alkalmazták a BKV humánpolitikai igazgatóját – mondja a munkajogász. Ráadásul Szalainé dr. Szilágyi Eleonóra zsebébe majd’ 100 millió forintnyi végkielégítés és prémium jutott, mindemellett tovább dolgozik havi 1,2 millió forintért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@eberti: Horvátországi nyaralójukban élvezik a megérdemelt pihenést:-)
szöszmösz
Ez csak piti ügy a kaparj kurta neked is jut játékból. Nekünk nagyon kurtáknak felesleges ringbe szállni, mi csak adhatunk még, még még, semmi nem elég!
Vera1944
Valamikor, de bizonyára most is létezik, hogy ki utalványozta az összeget. Az összes beléget visszakell nézni, valahol az irásos megállapodás vagy utasitás is ott lapul. Csak nehogy elkenjék. Ezektől már minden kitelik.
pacsirta
Komolyan kérdezem, meddig lehet ezt eltűrni??
Választ várok!!!
Kiszámoltam, a mostani fizetésemmel 100 évig kell dolgoznom ennyi zsozsóért.
reallatas
@Horizont: Bárha a lakónikus megjegyzésedben ott a nagy igazság, azért mégis vérlázító gazemberség az egész. Válság kellős közepe, deficites gazdálkodással a BKV esetében, s nem utolsósorban egy elszegényedett széles társadalmi réteggel a hátunk mögött. Egyébként jogi értelmezéssel, ha tovább dolgozik, akkor szó sem lehet végkielégítésről, bármilyen megállapodás mellett se. Svindli az egész!!
Evikati
Napok óta ezzel az üggyel foglalkozik a média. A TV-ben a Civil kaszinó, a rádióban minden adó. Figyelem elterelésre ez is nagyon jó, háborgunk, szitkozódunk, addig sem figyelünk másra. Bizonyára nem véletlen, hogy valaki most tette ki az ablakba ezt a szemét dolgot. Kiderülhetett volna már hónapokkal ezelőtt is. A háttárben bizonyos érdekcsoportok ezt most látták jónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.