Amikor elvállaltam, hogy interjút készítek az egyik magyar médiummal, még nem tudtam, hogy leendő beszélgetőpartnerem nem csupán médium, aki állítólag túlvilági lelkek üzeneteit közvetíti, hanem egy hosszas újjászületési folyamat jelenkori állomása is. Kicsit nehéz elfogadni, hogy ő az Ószövetség Rebekkája, s elhinni, hogy egy következő életében jelen volt Jézus kereszthalálánál, sőt átvállalt a megfeszített szenvedéseiből.

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ha csak a fele igaz, már akkor is nagy dolog. Csak sajnos, soha nem tudjuk meg, melyik fele hamis.
Érdekes, hogy annyi reinkarnálódott híres ember él manapság! Érdekes az is, hogy kevesen vannak, akik nem fáraók, hanem kőfaragók voltak a régi egyiptomban (például!).Ha igaz a reinkarnáció, akkor nem lehet bárki szellemét megidézni, hiszen az most egy új testben van!
Nem vitatom, hogy az illető hölgy nem csalási szándékból állítja, amit mond!
Ha viszont jelen volt, sőt átvállalt a keresztrefeszítés szenvedéseiből, akkor a szellemi ranglétrán magasan kell elhelyezkedjen. Tessék kiállni és tanítani, ahogy a Mester tette! -aki hajlandó volt konfliktusok árán is kiűzni a templomból a kufárokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.