Egy szokatlan szexualitással kapcsolatos felmérés során azt tapasztalták, hogy azok az ausztrálok, akik élvezik a kikötözést és a büntetést, nem sérültek és nem is veszélyesek, sőt, lehet, hogy boldogabbak, mint azok, akik "normális" szexuális életet élnek.

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Kit kell összeverni....? Szóljatok legalább amig a válság tart, mert feszült vagyok levezetném valakin. Tudnátok ajánlani valakit estleg?
Vera1944
Gesa
Menj egy szado-mazo shop közelébe és lesd meg őket. Szép számmal fogsz találni "alanyt"
gesa
@Vera1944: figyelj, most kezdek rájönni, hogy a mi szexszuális életünk milyen gyér, ma vagyunk 35 éves házasok, illene nagyot alkotnunk. Meg is kezdem az előjátékot egy kis rugdosással, he nem lesz virág, aztán ha betűzesedek felveszem a gumicsizmám meg az esőkabátom, csak nem tudom elég izgató leszek-e? Az ostorral bajban vagyok, mert nincs, na most mivel üssem szegényt ha az kimarad oda az izgalom. Előjátéknak bekapcsolom a tv-t neki adok egy üveg sört hozzá és betakarom úgy mint minden este ahogy szoktam, mert az én drágámat még egy üveg sör is fejen vágja és már élvezeten alszik is:-)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.