Még így, arc és név nélkül is nehéz beszélnem a problémámról. A férfiak bizonyára megértik majd, hogy miért. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet, épp velem. Úgy látszik, minden, amiben biztos voltam, amire büszke voltam, széthullik egy pillanat alatt.

Forrás: nana.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Szomorú történet, de mindenképpen el kell mondani. Joga van tudni az asszonykának, hogy miért nem esik teherbe.
Nem muszáj örökbe fogadni, van lehetőség mesterséges megtermékenyítésre is donortól. Sőt ugyan azt a donort többször is igénybe vehetik. Persze ez megint nehéz döntés. Még az is lehet, hogy az asszonyka inkább gyerek nélkül élné le az életét, ha már a szeretett férfitól nem lehet. A párbeszéd a legfontosabb, hiszen így önmagát okolja és teljesen tönkre megy. Ha meg akarja menteni a kapcsolatukat legyen őszinte, beszéljék meg a lehetséges megoldásokat és döntsenek közösen.
1. gyermekek nélkül együtt élik toivább az életüket.
2. örökbe fogadnak
3.mesterséges megtermékenyítés donor spermával
4. elválnak

Az urolsó lehetőséget én kihagynám, ha igazán szeretik egymást együtt maradnak, hiszen megfogadták : Jóban rosszban, míg a halál el nem választ........
gesa
Az őszinteség minden kapcsolat alapja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.