Ha egy felnőtt nő naponta fellhívja a szüleit, az rendjén van. Az újszülötthöz is az ifjú anyuka a saját anyját hívja. A napi kapcsolat a nő és az anyja között megszokott dolog. De mit szoktak mondani arról a férfiről, aki ugyanezt tenné meg?

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Diamont Frost
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@menasagh
Most már értem,---- igazad van :)
Ildiki
@zia: Bár az eredeti cikket nem tudtam elolvasni, de szerintem már a cím is jobb lenne így: „elveszíthetik". Miért lenne az elvesztés egyenes következmény? Nekem két fiam van.Talán akkor veszíthettem volna el őket, ha ne fogadom el a barátnőket.
Horizont: ma már a távolság nemhogy nem akadály, szerintem nem is számít! Ennek igazolására is saját tapasztalataim vannak.
menasagh
Az elvesztés nem a ritka találkozásból ered, hanem a meg nem értésből, miáltal nem kíván találkozni.
A különlakás sőt előny, ugyanis az összezárásból ered a legtöbb vita. A távolság csak kellemetlenség de ma nem akadály...ott a telefon, internet, bármikor beszélhetsz láthatod de nem vagy láb alatt.
A túl erős ragaszkodás is válthat ki elszakadást.
juliaschadt
"Akármennyit is ért el egy anya az életben, gyermekei jóságában méri sikerét.."
Diamont Frost
@juliaschadt
Amit írtál:
..... az nagyon szép gondolat :)
Ildiki
@Horizont: Még csak ténynek se mondanám, mert a saját ismerőseim között is van olyan, aki évek óta nem beszél a szüleivel, pedig pár km-re laknak egymástól.
A 20 éves fiam 2000 km-re lakik tőlünk, és sajnos nagyon ritkán tudom megölelni, de a lelki kötelék erősebb, mint valaha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.