Egy 21 éves magyar lányon kacag és gúnyolódik egész Anglia: Nagy Krisztina az egyik brit tehetségkutatóban Shakira egyik dalát próbálta elénekelni, de nem kellett volna.

Forrás: Kultúrpart
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antalaszka
Es a szervezes? Valahogy ugy tunik mintha kifejezetten mokarol lenne szo, igaz veres mokarol. Ennek a nagylanynak be is kellett hogy ide/eddig jusson.
Ahogy a fiam mondta; az angol egyszeruen IZLESTELEN NEMZET. En nem szegyenllem Krisztinat; legalabb megprobalta.
Emlekeztek arra az oreg holgyre? Azt tenyleg HALALRA rohogtek...
zsuzsu
..talán ha belehallgatott volna a tavaji x-factor győztes Alexandra Burke dalába tán nem esett volna az elbizakodottság vétkébe.
merci81
Kb ennyi hangom van nekem is,de nem is állnék ki senki elé énekelni!:)Ez tényleg gáááááz
zsuzsu
@schumi1977: @schumi1977: .. nem írtunk le senkit ,mert ettől még más területen lehet nagyon jó .Ha valaki nem hajlandó észre venni a saját korlátait, az saját magát hozza kellemetlen helyzetbe .Nem lett volna jobb ha meg se próbálja és meg kíméli magát ettől?
Ne izgasd föl magad !!!!!! Észre vettem hogy hibásan írtam ,hogy "tavalyi" pedig hidd el ,hogy megtanultam helyesen írni, ami nem mondható el mindenkiről,és én nem is mondom el,mert úgy gondolom,hogy mindenki tévedhet.Van hogy tartalom számít nem a forma. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.