Elveszett minden remény, legfeljebb a jelképes végtisztességet adhatják meg szeretteiknek a lezuhant Airbuson szörnyethalt magyarok hozzátartozói. Befejeződött az áldozatok azonosítása, honfitársaink földi maradványait nem sikerült megtalálni, örökre elnyelte őket a hullámsír. A tragédiában érintett három magyar család megkapta a kártérítés első, ötmillió forintos részletét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Őszinte részvétem a családoknak.
Gondolatban kezet szoritok velük.
realista22
Szörnyű lehet a tudat, mert ettől még az is jobb lenne ha néha kimehetnének a temetőbe. Ilyenkor vigasz nincs csak vigasztaló szavak lehetnek. Én tudom, mert eltemettem a gyermekem.
eberti
valóban szörnyű tragédia!
nem vigasz, de legalább nem kell a családoknak eladósodni a közel fél milliót is taksáló temetési költségek miatt.
Az ember úgyis a szívével minden nap velük van!!
eberti
és tudom!
ilyenkor pénz - ha kell kölcsön - nem számít, mindent feláldoznának a hozzátartozók, de mikor veszélyben az otthon, higgyétek el ez nem segít a legnagyobb bánaton sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.