Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de már vidámabban cigarettázót láthattunk.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zia
Szerettem a filmjeit..........
Nyugodjon békében.
djzone
Te jó ég, ilyen hírrel kezdeni a reggelt.

Nyugodjék békében
djzone
Te jó ég, ilyen hírrel kezdeni a reggelt.

Nyugodjék békében
dr. prédikátor
Öszintén sajnálom,egy igazi SZTÁR volt.Nyugodj békében!
cinti
Az este volt szerencsém hallani ,hogyan is emlékeztek rá pályatársai, müvésztársai.. Ahogyan állitólag P.S. mondta, " úgy szeretnék elmenni, hogy amit életemben létrehoztam, alkottam, alakitottam azt haggyam örökül a világnak!" Mély tisztelettel búcsúzok , nyugodjék békében !!
noriddles
Helló Mindenki!

Találtam egy kicsit fura, de jobban belegondolva hasznos kis oldalt, ahol meg tudunk emlékezni többek között Patrick Swayze-ről is. Virágot, koszorút, vagy gyertyát lehet küldeni az elhunyt hírességeknek. Ez azért jó, mert aki személyesen nem mehet ki a szerettei sírjához, az interneten keresztül róhatja le tiszteletét. Ez egyfajta "virtuális megemlékezés". Szerintem nem hülyeség. Kicsit bizarrnak tűnik, de végülis a cél nemes…

www.spiritlife.hu

Szerintetek??? Vélemény??
Rockxy
Vélemény:

Az Ember aki gyászol, a szívén hordja a gyászszalagot.
belus
@noriddles: szia, itt egy cikk ugyanebben a témában, ezt, amit most mutattál még nem ismerem igazán, csak belenéztem, remélem, ez tényleg becsületesen csinálja majd, és nyújt vigaszt az embereknek, www.propeller.hu/kultura/651987-tamagocsizz-a-halottaidert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.