Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de már vidámabban cigarettázót láthattunk.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Öszintén sajnálom,egy igazi SZTÁR volt.Nyugodj békében!
cinti
Az este volt szerencsém hallani ,hogyan is emlékeztek rá pályatársai, müvésztársai.. Ahogyan állitólag P.S. mondta, " úgy szeretnék elmenni, hogy amit életemben létrehoztam, alkottam, alakitottam azt haggyam örökül a világnak!" Mély tisztelettel búcsúzok , nyugodjék békében !!
noriddles
Helló Mindenki!

Találtam egy kicsit fura, de jobban belegondolva hasznos kis oldalt, ahol meg tudunk emlékezni többek között Patrick Swayze-ről is. Virágot, koszorút, vagy gyertyát lehet küldeni az elhunyt hírességeknek. Ez azért jó, mert aki személyesen nem mehet ki a szerettei sírjához, az interneten keresztül róhatja le tiszteletét. Ez egyfajta "virtuális megemlékezés". Szerintem nem hülyeség. Kicsit bizarrnak tűnik, de végülis a cél nemes…

www.spiritlife.hu

Szerintetek??? Vélemény??
Rockxy
Vélemény:

Az Ember aki gyászol, a szívén hordja a gyászszalagot.
belus
@noriddles: szia, itt egy cikk ugyanebben a témában, ezt, amit most mutattál még nem ismerem igazán, csak belenéztem, remélem, ez tényleg becsületesen csinálja majd, és nyújt vigaszt az embereknek, www.propeller.hu/kultura/651987-tamagocsizz-a-halottaidert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.